SOUS CHEF - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ:
SOUS CHEF - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ:
Αναζητάμε sous chef με γνώσεις σε Josper και Vacum για εστιατόριο δημιουργικής Μεσογειακής κουζίνας στη Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν. Απαραίτητη η εμπειρία σε ανάλογη θέση . Μισθός 2100-2400€, διατροφή, διαμονή και επιδόματα.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ :
• Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.
• Εμπειρία στην δημιουργική Μεσογειακή κουζίνα.
• Ικανότητα οργάνωσης χρόνου παραγωγής.
• Πτυχίο μαγειρικής σχολής.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
• Ωράριο:15:00-00:00
• Περίοδος: Μάιος -Νοέμβριος
• Κουβέρ :150-200
• Ομάδα: 7 ατόμων
ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ:
• Μισθός 2100-2400€.
• Διατροφή.
• Διαμονή.
• Δώρα.
Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας
- Είδος απασχόλησης:
-
Εποχική απασχόληση
- Δημοσιεύτηκε:
- Τρίτη, 10 Δεκ 2024
- Επισκέψεις:
- 98