ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ

Πωλείται πολυτελές αυτόνομο κτίριο, ηλικίας 4 ετών, συνολικού εμβαδού 4200 τ.μ., κατασκευασμένο σε οικόπεδο 4100 τ.μ. στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο. Το κτίριο αποτελείται από τρία επίπεδα και είναι σχεδιασμένο με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής.

Το ισόγειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εμπορικό κατάστημα ή υποδοχή πελατών, προσφέροντας άνετους και λειτουργικούς χώρους. Οι πάνω όροφοι είναι κατάλληλοι για γραφεία, εκπαιδευτικούς χώρους ή ιατρικά κέντρα, με ευρύχωρα δωμάτια και εξαιρετικό φωτισμό.

Η κατασκευή του κτιρίου είναι ανθεκτική και σύγχρονη, με υλικά κορυφαίας ποιότητας και προσεγμένης κατασκευής. Επιπλέον, υπάρχει υπόλοιπο δόμησης 1800 τ.μ., επιτρέποντας την επέκταση του κτιρίου ή την κατασκευή επιπλέον εγκαταστάσεων.

Η τοποθεσία του κτιρίου είναι εξαιρετικά προνομιακή, με άμεση πρόσβαση στο λιμάνι, το αεροδρόμιο και τις κύριες εξόδους της πόλης. Αυτό το καθιστά ιδανικό για επιχειρηματική χρήση, όπως νοσοκομείο, εμπορικό κέντρο, ιδιωτικό πανεπιστήμιο, σούπερ μάρκετ ή ξενοδοχείο.

Πρόκειται για μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία, προσφέροντας την απόκτηση ενός κτιρίου σημείο αναφοράς στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.

Σημείο στον Χάρτη
Εμφάνιση χάρτη στο Google Maps
Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ398491
Κωδ. Αναφοράς 4377
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Αυτόνομα Κτίρια
Περιοχή Ηράκλειο, Πόλη Ηρακλείου, Αλικαρνασσός
Εμβαδόν 4200τ.μ.
Τιμή € 6.700.000
Τιμή / τ.μ. € 1.595,24
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είδος:
Βιομηχανικός Χώρος
Όροφοι Κτιρίου:
Ισόγειο
Εμβαδό (τ.μ.):
4200
Έτος κατασκευής:
2020
Διαθέσιμο από:
28/6/2024
Δείκτης ενεργειακής απόδοσης:
Α
Παροχές:
Ανελκυστήρας
Αποθήκη
Δομημένη καλωδίωση
Εξωτερική Περίφραξη
Κλιματισμός
Πάρκιν
Πατάρι
Προαύλιο
Ράμπα Φορτοεκφόρτωσης
Υπόγειο
Ρεύμα:
Τριφασικό
Προσανατολισμός:
Γωνιακό
Ανανεώθηκε:
Σάββατο, 07 Σεπ 2024
Επισκέψεις:
111