ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΑΣΙΘΙ: 2810 342474
ΧΑΝΙΑ: 2821 200210
ΡΕΘΥΜΝΟ: 2831 600610

ΓΟΥΒΕΣ ΚΑΤΩ

Πωλείται μονοκατοικία 75 τ.μ. στην περιοχή Κάτω Γούβες, σε εξαιρετική τοποθεσία, μόλις 350 μέτρα από τη θάλασσα. Το σπίτι βρίσκεται στο ισόγειο και διαθέτει 2 άνετα υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Το ενιαίο σαλόνι/κουζίνα προσφέρει έναν λειτουργικό και άνετο χώρο για καθημερινή χρήση. Το ακίνητο είναι επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, ενώ ο κλιματισμός προσφέρει άνεση όλες τις εποχές του χρόνου.

Η κατοικία είναι προσόψεως και διαθέτει ιδιωτικό parking, καθώς και βεράντα για να απολαμβάνετε τις εξωτερικές σας στιγμές.

Επιπλέον, υπάρχει περιθώριο 40 τ.μ. για δόμηση στον όροφο, ο οποίος μπορεί να ενωθεί με το ισόγειο ή να αξιοποιηθεί ως ξεχωριστό διαμέρισμα, προσφέροντας έτσι δυνατότητες επέκτασης ή επένδυσης.

Ιδανικό για οικογένειες ή για επένδυση με εξαιρετική δυνατότητα ανάπτυξης.


Κωδ. Αγγελίας ΑΚ423585
Κωδ. Αναφοράς 0002
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Μονοκατοικίες - Αυτόνομα κτίρια
Περιοχή Ηράκλειο, Γούβες, Γούβες Κάτω
Εμβαδόν 75τ.μ.
Τιμή € 220000.00
Τιμή / τ.μ. € 2.933,33
Εμβαδό (τ.μ.) 75
Όροφος Ισόγειο
Υπνοδωμάτια 2
Μπάνια 1
Δείκτης ενεργειακής απόδοσης Δ
Προσανατολισμός Προσόψεως
Άλλα Χαρακτηριστικά Parking , Αυλή , Βεράντα , Ενιαία σαλόνι/κουζίνα , Επιπλωμένο , Ηλεκτρικά εξοπλισμένο , Κλιματισμός

Αγγελία από MARMACRETA
Διεύθυνση ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ
Τηλέφωνο1 2810761124
Email marmacreta@hotmail.com
Ιστοσελίδα http://www.marmacreta.gr/el