![]() |
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΛΑΣΙΘΙ: 2810 342474 ΧΑΝΙΑ: 2821 200210 ΡΕΘΥΜΝΟ: 2831 600610 |
ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗΣ
Πωλείται οικόπεδο 1.235 τ.μ. εντός οικισμού, άρτιο και οικοδομήσιμο, στην περιοχή Δρακουλιάρης, Ηράκλειο.
Το οικόπεδο είναι προσόψεως, με άμεση πρόσβαση σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο, και διαθέτει δυνατότητα δόμησης έως 400 τ.μ. Βρίσκεται σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή με αποθήκες, βιοτεχνίες και εμπορικές εγκαταστάσεις, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για κάθε είδους επαγγελματική χρήση, όπως αποθήκες, βιοτεχνικές μονάδες, logistics ή εμπορικές δραστηριότητες.
Η τοποθεσία του προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση σε βασικούς οδικούς άξονες, διευκολύνοντας τη μεταφορά και τη διανομή προϊόντων. Βρίσκεται κοντά σε επιχειρηματικά κέντρα και εμπορικές ζώνες του Ηρακλείου, προσφέροντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε όποιον επιθυμεί να επενδύσει σε έναν λειτουργικό και εύκολα προσβάσιμο χώρο.
Μια εξαιρετική ευκαιρία για επιχειρηματίες και επενδυτές που αναζητούν ένα στρατηγικά τοποθετημένο ακίνητο με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης.
Κωδ. Αγγελίας | ΑΚ423014 |
Κωδ. Αναφοράς | 4460 |
Τύπος | Πώληση |
Κατηγορία | Οικόπεδα |
Περιοχή | Ηράκλειο, Ευρύτερη περιοχή Ηρακλείου, Δρακουλιάρης |
Εμβαδόν | 1235τ.μ. |
Τιμή | € 75000.00 |
Τιμή / τ.μ. | € 60,73 |
Εμβαδό (τ.μ.) | 1235 |
Πρόσοψη (σε μέτρα) | 26 |
Κλίση | Επίπεδο |
Άλλα Χαρακτηριστικά | Άρτιο , Οικοδομήσιμο |
Αγγελία από | ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ ΓΗ Μεσιτικό |
Διεύθυνση | Λεωφ. Δημοκρατίας 57 |
Τηλέφωνο1 | 6947421771 |
Τηλέφωνο2 | 2810224777 |
christos@ktimatomesitikigi.gr | |
Ιστοσελίδα | https://www.ktimatomesitikigi.gr |