ΓΟΥΒΕΣ ΚΑΤΩ

Ενοικιάζεται διαμέρισμα 100 τ.μ. στην περιοχή Κάτω Γούβες, σε εξαιρετική τοποθεσία, μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ημιυπόγειο επίπεδο και διαθέτει 2 άνετα υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Η ανακαίνισή του ολοκληρώθηκε το 2025, προσφέροντας σύγχρονες ανέσεις και έναν φρέσκο, λειτουργικό χώρο.

Το ενιαίο σαλόνι/κουζίνα είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και παρέχει άνεση και ευχρηστία. Το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με ηλιακό θερμοσίφωνα για εξοικονόμηση ενέργειας και άμεση παροχή ζεστού νερού, ενώ διαθέτει κλιματισμό για απόλυτη άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στην εξωτερική περιοχή υπάρχει διαθέσιμο parking για τη διευκόλυνσή σας. Η τοποθεσία του διαμερίσματος προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε κοντινές υποδομές και την παραλία, κάνοντάς το ιδανικό για καθημερινή ζωή.

Ένα εξαιρετικό ακίνητο για όποιον αναζητά έναν ανακαινισμένο και άνετο χώρο κοντά στη θάλασσα, με όλες τις απαραίτητες ανέσεις!

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας
Φόρμα επικοινωνίας
Κωδ. Αγγελίας ΑΚ423595
Κωδ. Αναφοράς 1047
Τύπος Ενοικίαση
Κατηγορία Τριάρια
Περιοχή Ηράκλειο, Γούβες, Γούβες Κάτω
Εμβαδόν 100τ.μ.
Τιμή € 650
Τιμή / τ.μ. € 6,50
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατάσταση:
Ανακαινισμένο
Εμβαδό (τ.μ.):
100
Όροφος:
Ημιυπόγειο
Υπνοδωμάτια:
2
Μπάνια:
1
Έτος ανακαίνισης:
2025
Άλλα Χαρακτηριστικά:
Parking
Ενιαία σαλόνι/κουζίνα
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Κλιματισμός
Ανανεώθηκε:
Παρασκευή, 11 Απρ 2025
Επισκέψεις:
295