ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Νέα αποκλειστική ανάθεση πώλησης μιας επικερδής και πλήρως εξοπλισμένης επιχείρησης εστίασης σε μία από τις πλέον πολυσύχναστες και εμπορικότερες περιοχές του κέντρου των Χανίων. Η επιχείρηση βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο με αυξημένη διέλευση, προσφέροντας σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και υψηλή προβολή.

•Βασικά Χαρακτηριστικά: Το κατάστημα είναι πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο για λειτουργία.

•Εξοπλισμός: Ψυγείο βιτρίνα και 2 ψυγεία 3 πλό grill, 2 φριτέζες και θάλαμος μπεν μαρί Καταψύκτης ντουλάπα, 2 διπλές λάντζες Τουρμπίνα με 2 φίλτρα άνθρακα Φούρνος γκαζιού με 4 εστίες 2 πάσα, 9 καρέκλες και τραπέζι σταντ Το κατάστημα διαθέτει άδεια λειτουργίας και είναι έτοιμο προς άμεση εκμετάλλευση.

•Επενδυτικά Πλάνα: Αυτή η επιχείρηση προσφέρει σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες για τον νέο ιδιοκτήτη, καθώς βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης, σε δρόμο υψηλής προβολής και κίνησης. Η ήδη επιτυχημένη λειτουργία της, σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό, καθιστούν την επιχείρηση έτοιμη να συνεχίσει ή και να αναπτύξει περαιτέρω την πελατειακή της βάση. Ιδανική επιλογή για επενδυτές που επιθυμούν να εισέλθουν στον κλάδο της εστίασης με άμεσα αποτελέσματα.
▪︎ Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μία από τις πιο ελπιδοφόρες και κερδοφόρες επιχειρήσεις εστίασης στο κέντρο των Χανίων.

Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη της αγγελίας
Κωδ. Αγγελίας ΑΓ409335
Κωδ. Αναφοράς 23-3261
Τύπος Πώληση
Κατηγορία Εστίαση (Εστιατόρια/ Ψησταριές/ Ουζερί)
Περιοχή Χανιά, Πόλη Χανίων, Κέντρο
Τιμή € 42.000
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δημοσιεύτηκε:
Πέμπτη, 17 Οκτ 2024
Επισκέψεις:
28